Site-ul www.srht.ro se afla in proprietatea Asociatia Societatea Romana de Hemostaza si Tromboza, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. 46/29.05.2007, avand Cod Unic de Identificare 23410204, sediul in Bucuresti, Str. Drumul Sării nr.24, Bl. A49, Sc. 2, Et. 2, Ap. 29, sector 6.

Definitii si termeni

SRHT - este denumirea comerciala a Asociatia Societatea Romana de Hemostaza si Tromboza, proprietarul prezentului site.

Utilizator - orice persoana care acceseaza srht.ro.

Site – domeniul www.srht.ro si subdomeniile acestuia.

Continut -

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Proprietar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Proprietarului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Produsele si/sau Serviciile oferite de Proprietar intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Proprietar, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Proprietar intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizarea site-ului
 

Vizitarea acestuia sau solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile listate prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.
Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati srht.ro sau sa nu folositi servicii oferite de srht.ro cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord.
Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu drepturile si obligatiile pe care le aveti.

Informatii generale despre utilizarea site-ului

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, sau orice alte feluri de continut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea SRHT, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel. Preluarea si utilizarea informatiilor disponibile pe srht.ro in alte scopuri decat cele de informare, fara permisiunea explicita in scris a proprietarului reprezinta o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 si a altor legi ulterioare ale Romaniei).

Confidentialitate

SRHT va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Cititi obligatiile pe care si le asuma SRHT in prelucrarea datelor personale in documentul numit Politica de Confidentialitate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Proprietarului, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa sau modifica aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii. SRHT nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alteceva in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a SRHT, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre SRHT.

Marketing

Newsletter-ele SRHT sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SRHT. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care Utilizatorul acceseaza site-ul srht.ro are posibilitatea sa se aboneze - deci implicit si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newsletter.

Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Proprietar in orice moment:

  • prin contactarea SRHT in acest sens.
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in newsletter-ele primite de la SRHT.
  • renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.