Dragi colegi,

Am primit pe adresa societatii numeroase intrebari legate de Conferinta SRHT din acest an, ceea ce dovedeste ca interesul este crescut si, de aceea, avem datoria sa asiguram continuitatea acestui eveniment devenit traditie al intalnirilor noastre stiintifice.

Ne face mare placere sa va invitam la a VII-a Conferinta Nationala a Societatii Romane de Hemostaza si Tromboza, care va avea loc in perioada 11 – 13 noiembrie 2021.

In contextul mondial actual provocat de virusul SARS COV-2, suntem nevoiti sa organizam in acest an Conferinta SRHT, on-line, astfel ca, va invitam la un eveniment virtual, multidisciplinar cu tema: "Actualitati si perspective in hemostaza si tromboza".

Sustinem masurile preventive impuse de autoritati si incurajam ca recomandarile de siguranta sa fie insusite de noi toti, pentru protectia noastra si a celor din jurul nostru.

Obiectivul principal al SRHT este stabilirea unor standarde de calitate in domeniul hemostazei si trombozei la nivelul cerintelor internationale atat in ceea ce priveste tehnicile utilizate in laborator cat si interpretarea rezultatelor in conformitate cu ghidurile existente in domeniu. Acest deziderat se poate realiza numai printr-o comunicare stransa intre profesionistii care lucreaza in laborator sau clinici de specialitate: medicii, biologii, biochimistii, chimistii, cercetatorii cat si alte persoane care lucreaza in domeniul hemostazei si nu numai, iar Conferinta SRHT ofera cadrul optim pentru aceste intalniri, putandu-se astfel face schimburi de idei si informatii.

Programul stiintific al conferintei va fi alcatuit astfel incat sa scoata in evidenta cele mai relevante subiecte in domeniul strategiilor de diagnostic, patologiei hemostazei si al terapiei in afectiuni clinice care implica hemostaza. Vor fi abordate subiecte de interes in hematooncologie, obstetrica-ginecologie, cardiologie, medicina de laborator, ortopedie, boli de nutritie,  chirurgie, medicina interna, oncologie.

Comitetul de organizare al SRHT.

Pentru detalii si inscriere la conferinta click aici